"Mihelyt kész, kopni kezd. Szál szál után válik egymástól és visszaszövődik a semmibe..." Szabó Lőrinc


2011. május 4., szerda

Végre, ez is eljött: GERILLAKÖTÉS BUDAPESTEN

Ezt olvasom:

"Felbuzdulva a hétfői gerilla-kötős poszton elhatároztam: ültessük át a gyakorlatba ezt a kedves városszépítő tevékenységet! Legyenek itthon is színes-csíkos fák, szobrok, oszlopok!

Tudsz kötni, horgolni, fonni vagy masnit kötni? Szerinted is több színre van szüksége a városnak? Akkor gyere, legyél te is gerilla-kötő: május 11-n, szerda délután 6 órától kidekoráljuk a Blaha Lujza teret! Ha szeretnél részt venni, akkor itt tudsz csatlakozni az eseményhez. Hozhatsz otthonról is már meglévő kötést / horgolást / fonást, de a helyszínen is készíthetsz.

Ha nem tudsz jönni, akkor se keseredj el: csatlakozz virtuálisan! Ha kötöttél/horgoltál/fontál valamit a köztérnek, akkor fényképezd le, és töltsd fel a Design Bazár Facebook oldalára, esetleg a blogodra, vagy egy nyilvános képtárba. Ez utóbbi esetben a linket pedig küldd el nekem a Kapcsolat menüponton keresztül!"

Még bővebben:

http://www.designbazar.hu/esemeny/1286/felhivas-varosszepito-gerilla-kotesre/

Már én is csipogtam ilyesmiről korábban, de eddig nem találtam értő fülekre. Talán majd most elindul valami. Lehet csatlakozni, regisztrálni... Íme az én régi kedvencem:


Korábbi mesék nálam:

Fürge ujjak, másképp

Gerilla kötés

4 megjegyzés: