"Mihelyt kész, kopni kezd. Szál szál után válik egymástól és visszaszövődik a semmibe..." Szabó Lőrinc


2011. október 3., hétfő

Tarisznyák, most egy kicsit másképp

12 nagyon fiatal (kiskorú) édesanya vett részt a paloznaki Meseterápia Központ nyári programjában s kapott tarisznyát, útravalókkal azok közül a tarisznyák közül, amelyeket, mi - azaz ti, kedves olvasóim - készítettünk. Hazaérkezésük után gondoltak egyet, gondoltak kettőt, és elkészítette ki-ki a maga ajándékat, amit el is jutattak szépséges emlékeik szinhelyére, Paloznakra. Mi pedig, a Szakmai Nap meghívottja megcsodálhattuk ezeket a mesés tarisznyákat, amelyek már a következő nyáron fognak gazdára találni... A szívükbe hullott mesék ilyen csodás gyümölcsöket is teremtek. Örüljünk ennek mindannyian! Nekem megrendítő élmény volt, hogy a nyomunkba léptek...


Ugye jövő tavaszra is hímeztek, varrtok, küldtök tarisznyát a Meseterápia Központnak? Én is és a többiek is nagy örömmel gyűjtöttük idén, s remélem jövőre is érkezik hozzánk majd sok-sok mesetarisznya!

Boldizsár Ildikó sok csodálatos dologról beszélt, mesélt, s beszámolt arról is, hogy mekkora kincs volt minden résztvevő számára a tarisznya, mit kapott. Igyekszem majd összegyűjteni a híreket, hogy együtt olvashassuk mindazt, amit a sok-sok újságíró szétkürtöl a Mesetrápia Központ idei munkájáról, eredményeiről.

Mondjuk elsőnek nálam, itt... 

6 megjegyzés:

  1. Nekem is megidító! És jelzi, hogy az apró tettek is számítanak, nyomot hagynak. Rám számíthatsz, szívesen varrok újra tarisztnyát!

    VálaszTörlés
  2. Nem volt kétségem... Veled mindig öröm együtt munkálkodni, mindig jó dolgokba keveredünk!:-)

    VálaszTörlés
  3. Igen az jó lenne, ha lenne egy kis "GPS" :) nem csak a tarisznyák életéről, hanem a gyerekekről akik ott töltik el idejüket:)

    VálaszTörlés
  4. Micsoda öröm ezt látni, hogy ilyen hatással volt rájuk...
    Én is szívesen készítek bármit, amire szükség van, mert nemcsak Ők kapnak valamit, hanem mi is! :-)))

    VálaszTörlés
  5. Megindító hírek, köszönjük neked!
    Kis harsonásként bármikor számíthattok rám a jövőben is:-) Szeretettel: Colette

    VálaszTörlés