"Mihelyt kész, kopni kezd. Szál szál után válik egymástól és visszaszövődik a semmibe..." Szabó Lőrinc


2010. december 9., csütörtök

Híreket mondunk: Kézműves Vásár Wekerlén

Készült egy molinó, sok kedves ötlettel fűszerezve, mert lesz egy Hagyományteremtő Kézműves Vásár itt, Wekerlén, szombaton 14 órától, Wekelén élő kézművesek portékáit lehet majd megvásárolni. Én a Sál betűt kötöttem.

Hogy hol? Íme a link (is).

Wekerlei Karácsonyi Kézműves Vásár

"A WTE Karácsonyi Kézműves Vásárt rendez december 11-én szombaton délután 14 óra és 19 óra között a Munkás Szent József Közösségi Házban.

A vásárral szeretnénk segíteni a wekerleieknek a karácsonyi ajándékaik beszerzésében, egyben lehetőséget kínálunk elsősorban a Wekerlén élő és alkotó, kézműves termékeket készítő hölgyeknek és uraknak, hogy bemutatkozzanak a közösség számára.

Az árusítóhelyek már beteltek, így az érdeklődők garantáltan szép és igényes kézműves termékek közül válogathatnak szeretteik számára.
Jöjjenek el és győződjenek meg róla Önök is!

A Karácsonyi Kézműves Vásár rendezője a Wekerlei Társaskör Egyesület

Helyszin:
a Kós Károly téri katolikus templom kertjében lévő Munkás Szent József Közösségi Ház (1192, Budapest, Pannónia út 16.)"

5 megjegyzés:

 1. Annyira irigyellek benneteket ezért a közösségért!

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű a molinó, és szívet melengető, hogy még vannak ilyen közösségek. Tartsátok meg egymást!

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  kerestem egy e-mail címet, hogy oda írjak, de nem találtam sehol sem. Ezért itt tudok csak kérdezni: Már többször kötöttem sálat, de soha nem sikerült. Mégpedig azért, mert a sál szélei mindig begöndörödtek középre. Kérdésem, hogyan kell készíteni, hogy ez ne legyen? A Timike lányomnak szeretnék egy hófehér sálat kötni.
  hajnalzs65@t-online.hu
  Megtennéd, hogy ide írsz a részemre? Szeretném, ha ez a sál karácsonyra készen lenne. Köszi! :)

  VálaszTörlés
 4. Érdemes lusta vagy rizskötéssel, vagy hosszított rizzsel kötni, vagy két sima, két fordított, így nem fog kunkorodni, de lagalább a szélét. Regisztrálj a Raverlyn, ha eddig még nem tetted, ott sok szép sált fogsz találni. Írd be pl. hogy free scraf és válogass. Jó munkát! Éss nézz be Ahama kötőiskolájába.

  VálaszTörlés