"Mihelyt kész, kopni kezd. Szál szál után válik egymástól és visszaszövődik a semmibe..." Szabó Lőrinc


2010. december 7., kedd

Mi lapult a Mikulás csomagjában?

A lányom lerajzolta az oviban, hogy mit szertne kérni, kapni a Mikulástól. Két kedves cipelő Cica kerekedett a rajzra. Először azt hittem, hogy könyvet szeretne, de rövid beszélgetés után kiderült, hogy ő cipelhető, igazi cipelő cicát szertne. Nagyon szereti a mesét is, amit ajándékba kaptunk pár éve, és én nem annyira voltam oda érte. De ahogy a cicát körbehordozza a lakásban, mindent megmutat neki, mesél neki, szóval tényleg úgy bánik vele, mint a mesebeli cicákkal lehetne - nos, ez teljesen meglágyította a szívemet a Cipelő cicák iránt.


Hát, így... és természetesen ott lapult a csomagban Lőri, s ők azóta elválaszthatatlanok. Megkérdezte a lányom, hogy én tudnék-e esetleg egy piros, ennél is kisebb cipelő Cicát varrni. Mondtam, hogy esetleg megpróbálhatom...

1 megjegyzés:

  1. Jól értem: a cipelő cica egy mesefigura?

    Nálunk szőke baba volt a kívánság, de én féltem saját magam elkészíteni, bár tavaly még megvarrtam a fekete cicát, amit kért, valahogy tartottam tőle, hogy sokat okosodott azóta, és esetleg valami gyanús lesz... Szerencsére egy turis bolt mellett elhaladva megláttam a kirakatban egy nagyon édes szőke rongybabát, ami megmentett. Nálunk is nagy becsben van, jött du. az adventi munkadélutánra is. Tényleg: remélem, jól vagytok, mert nem láttalak ott benneteket.

    VálaszTörlés