"Mihelyt kész, kopni kezd. Szál szál után válik egymástól és visszaszövődik a semmibe..." Szabó Lőrinc


2010. május 18., kedd

Szabadtéri KÖR-KÖTŐ-KÖR / KIP II.

Sajnos a korábban meghírdetett wekerlei Köss Nyilvános Helyen! a zord időjárás miatt elmaradt, de június 5-én újra megpróbáljuk. Talán majd szervezünk még egyet a kívánt június 12-20-i időszakban is, hogy igazodjunk a nemzetközi trendhez...

Azóta beindult a nemzeti, nemzetközi szevezkedés is, hiszen ilyenkor szoktak lenni a nagy KIP megmozdulások.

Ott tartunk, hogy már itthon is lehet válogatni, ki hova szeretne menni. Tavaly, amikor Finnországból keresgéltem híreket a magyarországi eseményekről, csak egyet találtam, a Budapest International Craft Club szervezésében.

Azóta sok fonalat sodortak az orsók, nagy dolgok történtek itthon is. Engem is hihetetlen lekesedéssel és bizakodással tölt el, hogy sorra érkeznek a hírek Köss Nyilvános Helyen! eseményekről.

Íme néhány:

WWKIP DAY: California Café. Budapest, június 12., ugyanez a Barka blogon:

Kössünk együtt nyilvánosan!


Közös kötés Kecskeméten!, Jucuu szervezésében, ha jól értem június 20-án. (Újra itthon? Remélem találkozunk...)

Knit in public :) Szombathelyen.



Promote your kip/Hirdesd a Köss Nyilvános Helyen rendezvényedet!
Itt lehet regisztrálni az eseményt. Már van magyarországi... Mi csütörtökön egyeztetünk a Kör-Kötő-Kör-ben és azután felteszem.

"Számomra fontos misszió a kötés/horgolás népszerűsítése, és nem szeretnék a budapestiekkel kivételezni, ezért ezúton felajánlanék minden helyi közös kötésre, ahol minimum 5 ember összejön egy motring kézzel festett gyapjúfonalat, amit ez alkalommal ki lehet sorsolni. Várom a szervezők jelentkezését!"- írja Varga Gabi, Barka fonal. Tehát igaz a hír!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése